Recept: notentaart

Recept informatie

Bereidingstijd:
60 minuten
Aantal personen:
8

Ingredi├źnten

4 eieren
150 gr suiker
1 pakje vanillesuiker
100 gr gemalen noten
2 el zelfrijzende bloem
1 tl bakpoeder
zakje glazuur

Bereidingswijze van het recept

  1. De suiker, gemalen noten, zelfrijzende bloem, bakpoeder vanillesuiker en 4 eigeel en 4 wit van eieren dat je stijfgeklopt heb in de keukenmachine op hoogste stand 3 min goed mengen.

  2. Je bakvorm onderkant bakpapier inleggen en de zijkanten invetten en de massamix er indoen en 45 tot 50 minuten in voorverwarmde oven op 180 graden C bakken , laten afkoelen.

  3. Het zakje glazuur 3min in warm water leggen zodat het vloeibaar word.

  4. Zakje open doen en over de taart verdelen met mes, laten drogen.

  5. In plaats van glazuur kan je bloemsuiker lichtjes er op strooien en dan amandel schilfers dat je lichtjes hebt laten bruinen erover strooien.