Recept: Eiersalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
10 eieren
blikje champignons
zout
1/2 tl cayennepeper
1 tl kerrie
maggie
mosterd
3 el mayonaise
blikje champignons
zout
1/2 tl cayennepeper
1 tl kerrie
maggie
mosterd
3 el mayonaise
Bereidingswijze van het recept
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Laat ze afkoelen en verwijder de eierschaal.
Doe ze even in een hakmolen of prak ze fijn.
Laat een blikje champignons uitlekken en voeg deze toe aan de eieren.
Vermeng dit eerst met de mayonaise en doe dan het zout, de cayennepeper, de kerrie, de maggie en de mosterd er door heen.
Laat dit afkoelen in de koelkast.
Serveren met een stukje stokbrood of op het brood.
Ook lekker bij sla.