Recept: Gegratineerde Eieren
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
8 hardgekookte eieren
6 el verse room
2 el azijn
1/4 l Mornaysaus
50 gr geraspte kaas
2 el boter
8 el fijngehakte kruiden peterselie, kervel, dragon, bieslook
peper
zout
6 el verse room
2 el azijn
1/4 l Mornaysaus
50 gr geraspte kaas
2 el boter
8 el fijngehakte kruiden peterselie, kervel, dragon, bieslook
peper
zout
Bereidingswijze van het recept
Halveer de eieren in de lengte.
Neem er de eierdooiers uit en meng ze met room, azijn, zout en peper, tot het een mooie gladde massa is geworden, waarmee u de eiwitten vult.
Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel, bestrooi met de kruiden en giet de Mornaysaus over.
Bestrooi met geraspte kaas en vlokjes boter.
Laat gratineren in de oven, waarbij u de ovendeur open laat.
Dien zeer warm op.