Recept: Crostini Geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 stokbrood
1 Bettine Crottin Geitenkaasje
Olijfolie
Italiaanse Keukenkruiden, Daregal diepvries
1 Bettine Crottin Geitenkaasje
Olijfolie
Italiaanse Keukenkruiden, Daregal diepvries
Bereidingswijze van het recept
Beleg elk boterhammetje met een beetje geitenkaas en daarop wat diepvries italiaanse kruiden.
Besprenkel de broodjes licht met wat olijfolie.
Zet ze in de oven tot ze knapperig en bruin zijn 15 min.
Als je de oven de laatste 5 minuten op grill kunt zetten worden ze nog mooier.
Houd ze wel in de gaten, alle ovens zijn anders.
Als borrelhap of snack zo uit het vuistje.
Of als lunch gerechtje met wat sla.
Probeer ze eens bij de uiensoep.