Recept: Zalmrolletjes met augurk
Recept informatie
Bereidingstijd:
wachttijd 60 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
200 gr zalmfilet
3 el olijfolie
2 salade augurken
1 bosje dille
2 tl mosterd
80 gr boter
1 citroen
zout
3 el olijfolie
2 salade augurken
1 bosje dille
2 tl mosterd
80 gr boter
1 citroen
zout
Bereidingswijze van het recept
Zalmfilet met scherp mes in dunne plakjes snijden.
insmeren met olijfolie, het sap van 1 citroen en wat zout.
Gedurende 1 uur in de koelkast laten marineren.
Augurken in stukken van 3 cm snijden.
Dille fijnhakken en met mosterd en boter mengen tot een consistente massa.
Zalmfilet droogdeppen en insmeren met dille pasta.
Augurk stukjes op de zalmfilet leggen en oprollen tot een mooi tapasrolletje.
Vastzetten met een cocktailprikker.