Recept: Seccata rolletjes

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Tapas

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
n,v,t

Ingrediënten

1 el pijnboompitten
1 bakje rucola
2 pakjes seccata van 50 g
2 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Pijnboompitten in droge keoekenpan in 3 min.

  2. goudbrun roosteren.

  3. Rucola in stukjes van 5 cm snijden.

  4. Seccataplakjes uitspreiden.

  5. Rucola erop leggen.

  6. Olie en azijn door elkaar roeren.

  7. Op smaak brengen met zout en peper.

  8. Dressing over rucola sprenkelen.

  9. Pijnboompitten erover verdelen en seccata oprollen.

  10. Vastzetten met prikkers.