Recept: Aardappel-brochette met zeevruchten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

16 kleine,vastkokende aardappelen
8 reuzengarnalen
12 stukjes zalm of tonijn 250 à 300 g)
2 uien
1 rode peper
Provençaalse kruiden
peper
zout

Bereidingswijze van het recept

  1. Verwarm de oven voor op 240°C.

  2. Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.

  3. Snijd de ui,rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.

  4. Maak de brochettes door een stuk aardappel,een reuzengarnaal,een stuk vis,een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen(herhalen tot de brochette vol is).

  5. Kruid met peper,zout en Provençaalse kruiden,bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill.