Recept: Roerei met tomaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
40 g boter
1 mespuntje griessuiker
8 eieren
zout
peper
3 rijpe tomaten
1 koffielepel curry
gebakken korstjes brood met knoflook
1 mespuntje griessuiker
8 eieren
zout
peper
3 rijpe tomaten
1 koffielepel curry
gebakken korstjes brood met knoflook
Bereidingswijze van het recept
Pel en ontpit de tomaten en plet het vruchtvlees.
Maak de uien schoon en hak ze fijn.
Laat ze 8 minuten bruinen in 25 g hete boter.
Voeg er de geplette tomaten, zout, peper, een mespuntje suiker en de curry bij.
Laat 8 minuten op matig vuur doorkoken zodat zoveel mogelijk kookvocht verdampt.
Wanneer de bereiding goed droog is, verwerkt u er onder voortdurend roeren met een houten lepel een voor een 7 eieren in.
Zet naast het vuur en voeg er het laatste ei en de rest van de boter bij en klop alles goed om de bereiding moet romig zijn.
Verdeel over warme borden en versier met de korstjes brood.