Recept: Oesterzwammen op toast
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuttenAantal personen:
2Ingrediënten
250 gr oesterzwammen
100 gr andijvie
2 sneetjes witbrood
1/2 el citroensap
1/2 tl mosterd
zout
peper
1 1/2 el olie
25 gr boter
100 gr andijvie
2 sneetjes witbrood
1/2 el citroensap
1/2 tl mosterd
zout
peper
1 1/2 el olie
25 gr boter
Bereidingswijze van het recept
Roer in een kom citroensap, mosterd, zout, peper en olie tot een sausje.
Was de andijvie, slinger de groenten droog in een slacentrifuge of in een schone theedoek en snijd de groente in hele dunne reepjes en schep ze door het sausje.
Maak de oesterzwammen schoon en laat ze heel.
Verhit de boter in een koekepan en bak de oesterzwammen aan beide kanten bruin.
Rooster de sneetjes witbrood.
Leg ze op 2 bordjes en verdeel de andijvie erover.
Leg de gebakken oesterzwammen erop.
Besprenkel ze met citroensap en strooi er wat zout en peper over.