Recept: Champignons en Tuinkerssandwiches
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
75 gr champignons
1 tl.citoensap
2 el.olijfolie
1 tl.worcestershiresauce
4 witte boterhammen
boter
1/2 bakje tuinkers
peper
zout
1 tl.citoensap
2 el.olijfolie
1 tl.worcestershiresauce
4 witte boterhammen
boter
1/2 bakje tuinkers
peper
zout
Bereidingswijze van het recept
De champignons schoonmaken,fijnhakken en met citroensap besprenkelen.
In een koekepan de olie verhitten en hierin de fijngehakte champignons 2 min bakken zonder dat ze gaan verkleuren.
Op smaak brengen met peper, zout en worcestershiresauce.
Laten afkoelen.
De korstjes van de boterhammen snijden.
De boterhammen met de boter besmeren.
De gebakken champidnons over 2 boterhammen verdelen.
De tuinkers afknippen en over de chamignons verdelen.
De 2 andere boterhammen met boter ingesmeerd op de boterhammen leggen.
De boterhammen schuin snijden.