Recept: Champignons en Tuinkerssandwiches

Meer recepten in de categorie:

Ontbijt en Lunch, Koud

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

75 gr champignons
1 tl.citoensap
2 el.olijfolie
1 tl.worcestershiresauce
4 witte boterhammen
boter
1/2 bakje tuinkers
peper
zout

Bereidingswijze van het recept

  1. De champignons schoonmaken,fijnhakken en met citroensap besprenkelen.

  2. In een koekepan de olie verhitten en hierin de fijngehakte champignons 2 min bakken zonder dat ze gaan verkleuren.

  3. Op smaak brengen met peper, zout en worcestershiresauce.

  4. Laten afkoelen.

  5. De korstjes van de boterhammen snijden.

  6. De boterhammen met de boter besmeren.

  7. De gebakken champidnons over 2 boterhammen verdelen.

  8. De tuinkers afknippen en over de chamignons verdelen.

  9. De 2 andere boterhammen met boter ingesmeerd op de boterhammen leggen.

  10. De boterhammen schuin snijden.