Recept: Kerstomaatjes met geitenkaas

Meer recepten in de categorie:

Hapjes, Amuse

Recept informatie

Bereidingstijd:
Aantal personen:
10

Ingrediënten

10 kerstomaatjes
3 groene olijven met piment
75 g zachte geitenkaas Bettinne Blanc
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1/2 eetlepel vloeibare honing

Bereidingswijze van het recept

  1. Kerstomaatjes wassen en met scherp mes kapjes eraf snijden.

  2. Tomaatjes met theelepel uithollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier.

  3. Intussen van olijven 10 mooie plakjes snijden.

  4. Door geitenkaas kruiden en honing roeren.

  5. Mengsel overdoen in spuitzak.

  6. In elk tomaatje mooie toef kaascreme spuiten.

  7. Kapjes schuin terugzetten op tomaatjes.

  8. Garneren met plakjes olijf.