Recept: Aardappel-Tomaat amuse
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat op olie
1 bolletje Mozzarella
2 el. verse Basilicum
1 el Olijfolie
peper
zout
1 st. zongedroogde tomaat op olie
1 bolletje Mozzarella
2 el. verse Basilicum
1 el Olijfolie
peper
zout
Bereidingswijze van het recept
De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.
De aardappel pellen en in blokjes snijden.
De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.
De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.
Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.
Enkele uren koel wegzetten en op amuselepels serveren.