Recept: Vruchtensalade

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 blik Lychees op Siroop 565 g
1 kleine galiameloen
200 g aardbeien
4 bolletjes stemgember pot 450 g
2 eetlepels gembersiroop

Bereidingswijze van het recept

  1. Lychees laten uitlekken, siroop opvangen.

  2. Meloen halveren, zaadjes verwijderen en met bolletjestang vruchtvlees eruit scheppen.

  3. Aardbeien schoonmaken, wassen en halveren.

  4. Gember in plakjes snijden.

  5. Lychees, meloen, aardbeien en gember mengen.

  6. Dressing roeren van 2 eetlepels lycheesiroop en gembersiroop.

  7. Dressing door fruit scheppen.

  8. Vruchtensalade in vier diepe borden scheppen.

  9. Leuk om te garneren met munt.