Recept: Pizza met vis en tomaat

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Pizza's

Recept informatie

Bereidingstijd:
35 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 pak pizzadeeg
4 el olijfolie traditioneel
500 g uien in ringen
1/2 el gedroogde Provencaalse kruiden
peper
zout
400 g tilapiafilet (zak 750 g, diepvries), ontdooid en in stukjes
600 g trostomaten in plakken
100 g zwarte olijven zonder pit in plakjes

Bereidingswijze van het recept

  1. Bereid het deeg met 2 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking en druk het uit in een rechthoekige lage taartvorm (30 x 40 cm).

  2. Verhit de rest van de olie en fruit de uien al omscheppend goudgeel en glazig.

  3. Schep er de kruiden, de vis en peper en zout naar smaak door.

  4. Verdeel het mengsel over het deeg en leg de plakken tomaat erop.

  5. Strooi de olijven erover en bestrooi met peper en zout naar smaak.

  6. Bak de pizza in een voorverwarmde oven (200 graden) in ong.

  7. 25 min.

  8. lichtbruin en gaar.

  9. Lekker met een sperziebonensalade.