Recept: Italiaanse kastanjepuree met slagroom (Monte bianco)

Meer recepten in de categorie:

Nagerechten, Koud

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

450 gr. kastanjepuree
50 gr. chocolade, pure
25 gr.witte basterdsuiker,
1 dl. melk
1.2 dl.slagroom
1 el.poedersuiker
2 zakjes vanillesuiker

Bereidingswijze van het recept

  1. Doe de kastanjepuree,vanillesuiker en basterdsuiker in de keukenmachine en meng er zoveel melk door dat het een smeuige puree wordt.

  2. Verdeel de puree over de bordjes.

  3. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.

  4. Doe de room over in de spuitzak en garneer de bergjes kastanjepuree met toefjes slagroom.

  5. Schaaf de chocolade tot krullen over de bergjes kastanjepuree met slagroom.