Recept: Varkenshaas met Appelroomsaus

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Vlees

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 sjalotje
2 varkenshaasjes a 250 gram
peper zout
40 gr boter
1 dl appelsap
5 eetlepels room of crè­¥ fraiche

Bereidingswijze van het recept

  1. Pel en hak de het sjalotje fijn.

  2. Wrijf de varkenshaasjes in met peper en zout en bak ze in de boter in 10 tot 15 min.

  3. bruin en ros鮎eem het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminium folie 5 min.

  4. rusten.

  5. Fruit het sjalotje aan in het braadvocht voeg de appel sap en en de room toe en laat geheel goed doorkoken.

  6. Zeef de saus,snijd het vlees in plakken en serveer met de saus.