Recept: Gevulde kipfilet met bladerdeeg
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
5Ingrediënten
10 st kipfilet
10 pl bladerdeeg
Vulling:
20 gr rode paprika
20 gr gele paprika
20 gr ui
20 gr champignons
2 st eieren
peper en zout.
geraspte kaas
10 pl bladerdeeg
Vulling:
20 gr rode paprika
20 gr gele paprika
20 gr ui
20 gr champignons
2 st eieren
peper en zout.
geraspte kaas
Bereidingswijze van het recept
Kipfilet insnijden zodat er een envelop ontstaat.
Vulling:ingredieen voor de vulling zeer klein snijden.
Kaas erdoor mengen, eiwitten loskloppen en erdoor mengen.
Op smaak brengen met peper en zout.
De kipfilets vullen en licht aanbakken in de boter.
Iets laten afkoelen en inpakken in het bladerdeeg en insmeren met eigeel.
Dan in een oven gedurende 15 min op 175 graden