Recept: Bramenbavarois
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 gr suiker
1 liter
bramenpuree
10 cc citroensap
250 gr suiker
125 cc water
25 gr poeder gelatine
500 cc room
Garnituur: bramen slagroom en mint
1 liter
bramenpuree
10 cc citroensap
250 gr suiker
125 cc water
25 gr poeder gelatine
500 cc room
Garnituur: bramen slagroom en mint
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de bramenpuree met citroensap en de suiker.
Voeg,de met koud water aangemaakte gelatine toe en roer die door de vruchtenpuree tot dat deze is opgelost.
Laat afkoelen.
Spatel de massa als deze lobbig begint te worden door half opgeslagen room.
Schep de bavarois in met water uitgespoelde vormen.
Laat in de koelkast opstijven, en stort daarna op een bord en maak bord op naar eigen inzicht.