Recept: Spaghetti met olijven en paddestoelen

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 bakjes paddestoelenmelange (200 g)
1 ui
400 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
125 ml slagroom
50 g groene olijven zonder pit
zout
peper
4 eetlepels kruidenolie eekhoorntjesbrood & truffels

Bereidingswijze van het recept

  1. Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden.

  2. Ui pellen en snipperen.

  3. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.

  4. Intussen in pan olie verhitten.

  5. Ui ca.

  6. 5 minuten aanfruiten.

  7. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca.

  8. 5 minuten al omscheppend bakken.

  9. Room erbij schenken en aan de kook laten komen.

  10. Olijven erdoor roeren en ca.

  11. 2 minuten meewarmen.

  12. Saus met zout en peper op smaak brengen.

  13. Spaghetti over vier diepe borden verdelen.

  14. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.