Recept: Bouillon met tortellini
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pot vleesfond (380 ml)
1 vleesbouillontablet
1 pak tortellini verdi (con ricotta e spinaci, 250 g)
1 takje oregano
2 takjes peterselie
versgemalen peper
50 g versgeraspte parmezaanse kaas
1 vleesbouillontablet
1 pak tortellini verdi (con ricotta e spinaci, 250 g)
1 takje oregano
2 takjes peterselie
versgemalen peper
50 g versgeraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Vleesfond met 3/4 liter water aan de kook brengen.
Bouillonblokje in fond oplossen.
Tortellini toevoegen en in maximaal 8 minuten net gaar koken.
Oregano en peterselie boven soep fijn knippen.
Soep op smaak brengen met peper.
Soep in vier borden of kommen scheppen.
Kaas over de soep strooien.