Recept: Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

6 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel honing
75 g parmezaanse kaas (stukje)
1/2 zak veldsla (75 g)
1/2 zakje rucolasla (30 g)
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (extra vierge)
zout
versgemalen peper

Bereidingswijze van het recept

  1. In steelpannetje azijn inkoken tot ca.

  2. 3 eetlepels.

  3. Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen.

  4. Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven.

  5. In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen.

  6. Op smaak brengen met zout en peper.

  7. Salade over vier borden verdelen.

  8. Kaas erover verdelen.

  9. Azijn erover druppelen.

  10. Lekker met warme ciabatta.