Recept: Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
6 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel honing
75 g parmezaanse kaas (stukje)
1/2 zak veldsla (75 g)
1/2 zakje rucolasla (30 g)
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (extra vierge)
zout
versgemalen peper
1 theelepel honing
75 g parmezaanse kaas (stukje)
1/2 zak veldsla (75 g)
1/2 zakje rucolasla (30 g)
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (extra vierge)
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
In steelpannetje azijn inkoken tot ca.
3 eetlepels.
Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen.
Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven.
In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade over vier borden verdelen.
Kaas erover verdelen.
Azijn erover druppelen.
Lekker met warme ciabatta.