Recept: Ravioli met rosbief en sinaasappel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 bakken ravioli rossi (250 g)
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
2 handsinaasappels (op kamertemperatuur)
2 eetlepels groene olijventapenade (bakje 100 g)
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden (of tijm)
2 maal 100 g rosbief (vleeswaren)
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
2 handsinaasappels (op kamertemperatuur)
2 eetlepels groene olijventapenade (bakje 100 g)
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden (of tijm)
2 maal 100 g rosbief (vleeswaren)
Bereidingswijze van het recept
Ravioli in ruime pan in 8 min.
gaarkoken.
Broccoli in weinig water met zout in 4 min.
beetgaar koken en afgieten.
Sinaasappels dik schillen en boven schaal (om sap op te vangen) partjes tussen vliezen uitsnijden.
Tapenade, olie en kruiden door sap roeren.
Ravioli en broccoli laten uitlekken.
Ravioli mengen met broccoli, rosbief, sinaasappelpartjes en dressing.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ravioli over vier borden verdelen.