Recept: Zomerse minestronesoep 1
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 focaccia (voorgebakken brood)
2 groentebouillontabletten
200 g schelpjespasta (zak 500 g, Biologisch)
1 pak fijne tuinboontjes (diepvries, 300 g)
1 courgette (in blokjes)
250 g champignons (in kwarten)
250 g cherrytomaten
1 bakje verse groene pesto (100 g)
2 groentebouillontabletten
200 g schelpjespasta (zak 500 g, Biologisch)
1 pak fijne tuinboontjes (diepvries, 300 g)
1 courgette (in blokjes)
250 g champignons (in kwarten)
250 g cherrytomaten
1 bakje verse groene pesto (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 225 gradenC.
Focaccia in 6-8 min.
afbakken.
In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen.
Pasta toevoegen.
Na 2 min.
bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min.
tegen de kook aan houden.
Laatste 3 min.
tomaatjes meewarmen.
Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen.
Serveren met focaccia.
Pesto aan tafel door soep roeren.