Recept: Mediterrane krieltjessalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
700 g voorgekookte krieltjes
6 eetlepels olijfolie extra vierge
1 citroen (geperst)
2 theelepels vloeibare honing
2 teentjes knoflook (geperst)
1/2 doosje Italiaanse kruiden (diepvries)
1 zak veldslamelange (100 g Biologisch)
6 eetlepels olijfolie extra vierge
1 citroen (geperst)
2 theelepels vloeibare honing
2 teentjes knoflook (geperst)
1/2 doosje Italiaanse kruiden (diepvries)
1 zak veldslamelange (100 g Biologisch)
Bereidingswijze van het recept
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) beetgaar koken.
In slakom olie met citroensap en honing tot dressing kloppen.
Knoflook en kruiden erdoor roeren en dressing pittig op smaak brengen met zout en peper.
Krieltjes afgieten, door dressing scheppen en tot kamertemperatuur laten afkoelen.
Af en toe voorzichtig omscheppen.