Recept: Tortellini met champignonsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 1/2 pak tortellini met kaasvulling (250 g)
1 bakje kastanjechampignons (250 g, Biologisch)
25 g boter of margarine
1 schaaltje kipfilet in blokjes (350 g)
1 pak mix voor champignonsaus (60 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels dressing originale (fles 300 ml)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
1 bakje kastanjechampignons (250 g, Biologisch)
25 g boter of margarine
1 schaaltje kipfilet in blokjes (350 g)
1 pak mix voor champignonsaus (60 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels dressing originale (fles 300 ml)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
Bereidingswijze van het recept
Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan boter verhitten en kip in ca.
7 minuten rondom bruinbakken.
Champignons toevoegen en ca.
2 minuten meebakken.
Mix en 500 ml water toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Intussen sla en dressing mengen.
Peterselie boven saus fijnknippen.
Tortellini door saus scheppen.
Pittig op smaak brengen met (versgemalen) zwarte peper.
Serveren met salade.