Recept: Ciabattapizza
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat (diepvries)
1 ciabatta (voorgebakken brood)
1/2 fles sun dried tomato sauce (180 ml)
1 blikje tonijn naturel (uitgelekt)
1 bol mozzarella (kaas, in plakken)
1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat (diepvries)
1 ciabatta (voorgebakken brood)
1/2 fles sun dried tomato sauce (180 ml)
1 blikje tonijn naturel (uitgelekt)
1 bol mozzarella (kaas, in plakken)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 225 gradenC.
In wok of grote braadpan olie verhitten.
Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren.
Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen.
Groenten op ciabatta scheppen.
Tonijn en mozzarella over groenten verdelen.
Bestrooien met grofgemalen zwarte peper.
Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca.
5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.