Recept: Tomatenspaghetti met krab
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels olijfolie
2 zakken panklare spinazie (300 g)
2 blikjes krab (naturel, 170 g)
1 cup verse pastasaus napolitana (225 g)
4 eetlepels geraspte pittige kaas
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels olijfolie
2 zakken panklare spinazie (300 g)
2 blikjes krab (naturel, 170 g)
1 cup verse pastasaus napolitana (225 g)
4 eetlepels geraspte pittige kaas
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen knoflook pellen en snipperen.
Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Knoflook en peper ca.
2 minuten zachtjes fruiten.
Spinazie toevoegen en ca.
2 minuten roerbakken.
Krab afgieten en door spinazie scheppen.
Ca.
1 minuut meewarmen.
Op smaak brengen met zout.
In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen.
Spaghetti over vier borden verdelen.
Spinazie-krabmengsel erover verdelen.
Bestrooien met kaas.