Recept: Gebakken ravioli

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

zout
1 dl olijfolie
250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas)
1/2 pot gevogeltefond (380 ml)
2 eetlepels koude boter of margarine
25 g geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen.

  2. Ravioli ca.

  3. 2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken.

  4. Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen.

  5. In pan rest van olie verhitten.

  6. Ravioli in porties van 8 tot 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren.

  7. Ravioli op keukenpapier laten uitlekken.

  8. Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl.

  9. Boter door warme fond kloppen.

  10. Saus in twee diepe borden scheppen.

  11. Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas.

  12. Serveren met tomatensalade.