Recept: Gebakken ravioli
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
zout
1 dl olijfolie
250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas)
1/2 pot gevogeltefond (380 ml)
2 eetlepels koude boter of margarine
25 g geraspte parmezaanse kaas
1 dl olijfolie
250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas)
1/2 pot gevogeltefond (380 ml)
2 eetlepels koude boter of margarine
25 g geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook brengen.
Ravioli ca.
2 minuten koken, in vergiet laten uitlekken.
Ravioli apart stuk voor stuk op keukenpapier leggen.
In pan rest van olie verhitten.
Ravioli in porties van 8 tot 10 stuks goudbruin bakken, halverwege keren.
Ravioli op keukenpapier laten uitlekken.
Intussen fond op hoog vuur inkoken tot 1/2 dl.
Boter door warme fond kloppen.
Saus in twee diepe borden scheppen.
Ravioli erop leggen en bestrooien met Parmezaanse kaas.
Serveren met tomatensalade.