Recept: Mediterrane burgers
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eetlepels boter of margarine
1 zakje Italiaanse groentemix (250 g)
4 tartaartjes
1 zak friseesla (200 g)
1 zak veldsla (75 g)
4 eetlepels sladressing naturel (fles 450 ml)
4 Italiaanse bollen
6 eetlepels cocktailsaus (pot 300 ml)
1 zakje Italiaanse groentemix (250 g)
4 tartaartjes
1 zak friseesla (200 g)
1 zak veldsla (75 g)
4 eetlepels sladressing naturel (fles 450 ml)
4 Italiaanse bollen
6 eetlepels cocktailsaus (pot 300 ml)
Bereidingswijze van het recept
In wok of braadpan helft van boter verhitten.
Groentemix ca.
5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper.
Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper.
In grote koekenpan rest van boter verhitten (of grillpan gebruiken).
Tartaartjes in ca.
2 minuten bakken (halverwege keren).
Intussen friseesla mengen met helft van veldsla en dressing.
Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla.
Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en cocktailsaus erover verdelen.
Afdekken met bovenste helft van bollen.
Serveren met friseesalade.