Recept: Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

1/2 zak panklare broccoli (300 g)
1/2 courgette
1 ciabatta con noci (afbakbrood)
1 pak kaasfondue (400 g)
1 zakje verse basilicum (15 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 220 gradenC.

  2. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca.

  3. 4 minuten).

  4. Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden.

  5. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken.

  6. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste steelpan van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca.

  7. 5 minuten laten smelten.

  8. Af en toe roeren.

  9. Ciabatta in stukjes snijden.

  10. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden.

  11. Basilicum door fondue roeren.

  12. Fondue op rechaud op tafel zetten.

  13. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.