Recept: Romige ravioli met portobello

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

2 portobello champignons (of bakje kastanjechampignons)
verse peterselie (naar smaak)
1 pak Ravioli con funghi porcini (pasta 250 g)
1 sjalotje
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
sherry
1 pot 4 formaggisaus (kaassaus 260 g)
zout
versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Steeltjes van 2 portobello's snijden.

  2. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).

  3. Peterselie fijn hakken.

  4. Ravioli in ruim water met zout ca.

  5. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken.

  6. Sjalotje pellen en fijn snipperen.

  7. Knoflook pellen.

  8. In grote koekenpan olie verhitten.

  9. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.

  10. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca.

  11. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken.

  12. Afblussen met scheutje sherry.

  13. (In magnetron) kaassaus verwarmen.

  14. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.

  15. Portobello erover verdelen.

  16. Royaal bestrooien met peper en peterselie.