Recept: Spaghetti met knoflookgarnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
1 bak romatomaten (750 g)
1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g)
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
2 teentjes knoflook
2 bakjes gekookte gamba's (200 g)
1 pakje room culinair (200 ml)
1 bak romatomaten (750 g)
1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g)
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
2 teentjes knoflook
2 bakjes gekookte gamba's (200 g)
1 pakje room culinair (200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten wassen en in plakken snijden.
Plakken bestrooien met 4 eetlepels Italiaanse kruiden.
Verdeel er 3 eetlepels olijfolie, azijn, zout en peper over.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
In wok rest van olie verhitten.
Knoflook ca.
2 minuten bakken.
Knoflook uit pan scheppen en apart houden.
In hete olie gamba's ca.
4 minuten omscheppend roerbakken.
Intussen room culinair, knoflookplakjes, rest van Italiaanse kruiden, peper en zout door spaghetti mengen.
Spaghetti over vier borden verdelen, gamba's ernaast leggen.
Serveren met tomatensalade.