Recept: Tagliatelle marinara

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 pak tagliatelle verde (groene lintpasta 250 g)
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant (370 g)
1/2 zak zeevruchtencocktail (diepvries 500 g)
1/2 cup vinaigrette (100 ml)
1 zak gemengde sla (200 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Uien pellen en snipperen.

  3. Kabeljauw in stukken snijden.

  4. In braadpan olie verhitten.

  5. Ui ca.

  6. 2 minuten fruiten.

  7. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca.

  8. 10 minuten verwarmen.

  9. Intussen vinaigrette door sla mengen.

  10. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.