Recept: Tagliatelle marinara
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak tagliatelle verde (groene lintpasta 250 g)
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant (370 g)
1/2 zak zeevruchtencocktail (diepvries 500 g)
1/2 cup vinaigrette (100 ml)
1 zak gemengde sla (200 g)
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant (370 g)
1/2 zak zeevruchtencocktail (diepvries 500 g)
1/2 cup vinaigrette (100 ml)
1 zak gemengde sla (200 g)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Uien pellen en snipperen.
Kabeljauw in stukken snijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui ca.
2 minuten fruiten.
Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca.
10 minuten verwarmen.
Intussen vinaigrette door sla mengen.
Tagliatelle serveren met vissaus en sla.