Recept: Pasta met tonijnsaus en rucola
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g penne rigate (pasta)
1 blik artisjokharten (400 g)
2 blikjes tonijn op olijfolie (185 g)
1 bakje Napoletanasaus (verse pastasaus 225 g)
2 bakjes rucolasla (30 g)
1 blik artisjokharten (400 g)
2 blikjes tonijn op olijfolie (185 g)
1 bakje Napoletanasaus (verse pastasaus 225 g)
2 bakjes rucolasla (30 g)
Bereidingswijze van het recept
Pasta met zout in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Artisjokharten laten uitlekken en in vieren delen.
Tonijn afgieten (2 eetlepels olie opvangen) en met vork verbrokkelen.
In wok of koekenpan olie (uit blikje tonijn) verhitten.
Artisjokharten ca.
2 minuten roerbakken.
Tonijn en pastasaus toevoegen.
Saus ca.
3 minuten zachtjes verwarmen.
Pasta door saus scheppen.
Overdoen in serveerschaal.
Rucola halveren en door pasta mengen.