Recept: Gnocchi met kalfsoester
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2 Ingrediënten
50 g roomboter
takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix 20 g)
500 g gnocchi di patate
150 g panklare snijbonen
2 kalfsoesters
takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix 20 g)
500 g gnocchi di patate
150 g panklare snijbonen
2 kalfsoesters
Bereidingswijze van het recept
In grote pan water met zout aan de kook brengen.
Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan op laag vuur laten smelten.
Steeltjes van salie verwijderen, blad in reepjes snijden en door gesmolten boter mengen.
Gnocchi in pan kokend water laten glijden, snijboontjes toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen.
Gnocchi in ca.
5 minuten gaar koken (gnocchi komen dan bovendrijven).
Afgieten en warmhouden.
Intussen in ruime koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, kalfsoesters in ca.
7 minuten aan beide zijden bruin en van binnen rose bakken.
Gnocchi en snijbonen over twee borden verdelen, kalfsoester ernaast leggen.
Warme salieboter erover schenken en bestrooien met versgemalen zwarte peper.