Recept: Italiaanse omelet
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
3 eieren
4 eetlepels olijfolie
2 kipfilets (125 g)
1/2 zak Italiaanse groentemix (400 g)
2 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries)
4 eetlepels olijfolie
2 kipfilets (125 g)
1/2 zak Italiaanse groentemix (400 g)
2 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries)
Bereidingswijze van het recept
Eieren loskloppen.
In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca.
4 minuten bakken.
Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken.
Kipfilet in lengte in brede repen snijden.
In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca.
5 minuten goudbruin en gaar roerbakken.
Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca.
5 minuten mee roerbakken.
Op twee borden een omelet leggen.
Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen.
Serveren met dik gesneden volkorenbrood.