Recept: Spaghetti met romige pestosaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
1 schaaltje rundergehakt (250 g)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje tomatenpuree dubbel geconcentreerd (70 g)
1 pakje koksroom (200 ml)
6 eetlepels rode pesto
100 g geraspte parmezaanse kaas
2 eetlepels olijfolie
1 schaaltje rundergehakt (250 g)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje tomatenpuree dubbel geconcentreerd (70 g)
1 pakje koksroom (200 ml)
6 eetlepels rode pesto
100 g geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Olie verhitten in braadpan.
Gehakt in ca.
4 minuten rul bakken.
Groentemix toevoegen en ca.
3 minuten meebakken.
Tomatenpuree toevoegen en ca.
1 minuut bakken.
Koksroom en pesto toevoegen.
Geheel aan de kook brengen en ca.
2 minuten zachtjes koken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti met saus serveren en kaas erover strooien.