Recept: Puree met gebakken tomaten
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
600 g romatomaten
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (fles)
2 teentjes knoflook
1 goudsalami (250 g)
75 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree a la minute (pak 3 zakjes)
1 zak gemengde sla extra (200 g)
2 eetlepels balsamicoazijn
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (fles)
2 teentjes knoflook
1 goudsalami (250 g)
75 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree a la minute (pak 3 zakjes)
1 zak gemengde sla extra (200 g)
2 eetlepels balsamicoazijn
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout.
Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen.
Tomaten ca.
15 minuten in oven bakken.
Intussen salami in blokjes snijden.
Olijven in ringetjes snijden.
Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Salami en olijven door puree scheppen.
Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen.
Puree serveren met salade.