Recept: Puree met gebakken tomaten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

600 g romatomaten
3 eetlepels Italiaanse olijfolie (fles)
2 teentjes knoflook
1 goudsalami (250 g)
75 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree a la minute (pak 3 zakjes)
1 zak gemengde sla extra (200 g)
2 eetlepels balsamicoazijn

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.

  2. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout.

  3. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen.

  4. Tomaten ca.

  5. 15 minuten in oven bakken.

  6. Intussen salami in blokjes snijden.

  7. Olijven in ringetjes snijden.

  8. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  9. Salami en olijven door puree scheppen.

  10. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen.

  11. Puree serveren met salade.