Recept: Penne met roodbaarsfilet
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g volkoren penne rigate (pasta zak 500 g)
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
1 eetlepel Italiaanse kruiden (potje 9 g )
4 eetlepels olijfolie (fles 500 ml)
3 bosuitjes
800 g tomaten
4 eetlepels sladressing naturel (fles 300 ml )
1 bekertje creme fraiche (125 ml )
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
1 eetlepel Italiaanse kruiden (potje 9 g )
4 eetlepels olijfolie (fles 500 ml)
3 bosuitjes
800 g tomaten
4 eetlepels sladressing naturel (fles 300 ml )
1 bekertje creme fraiche (125 ml )
Bereidingswijze van het recept
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Roodbaarsfilet in stukjes van ca.
2 cm snijden.
Bestrooien met zout, peper en Italiaanse kruiden.
In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten en vis in ca.
8 minuten gaar en bruin bakken, voorzichtig keren.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing.
Vis, bosui en creme fraiche door penne scheppen.
Serveren met tomatensalade.