Recept: Lasagne met spinazie
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten wachttijd 35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 1/2 pak spinazie (deelblokjes diepvries)
150 g gorgonzola (kaas)
1 bakje ricotta (kaas 250 g)
4 eetlepels groene pesto
1 pot Napoletanasaus met basilicum (425 g)
250 g lasagnebladen
1/2 zakje gemalen oude kaas (150 g)
150 g gorgonzola (kaas)
1 bakje ricotta (kaas 250 g)
4 eetlepels groene pesto
1 pot Napoletanasaus met basilicum (425 g)
250 g lasagnebladen
1/2 zakje gemalen oude kaas (150 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 175 gradenC of gasovenstand 3.
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing, in zeef overdoen en vocht er iets uitdrukken.
Gorgonzola verkruimelen.
In kom spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto goed mengen.
Op smaak brengen met zout en peper.
In ovenschaal dun laagje tomatensaus schenken.
Afdekken met laagje lasagne en laagje spinaziemengsel.
Tweemaal herhalen en eindigen met lasagnebladen.
Afdekken met tomatensaus.
Gemalen kaas erover strooien.
Schotel in midden van oven in ca.
35 minuten gaar bakken.
Lekker met frisse komkommersalade.