Recept: Spaghetti bolognese
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
1 ui
4 stengels bleekselderij
1 bakje champignons (250 g)
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje rundergehakt (500 g)
3 eetlepels worcestershire-sauce (flesje)
1 pakje soffritto (tomatensaus, 390 g)
1 ui
4 stengels bleekselderij
1 bakje champignons (250 g)
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje rundergehakt (500 g)
3 eetlepels worcestershire-sauce (flesje)
1 pakje soffritto (tomatensaus, 390 g)
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui en bleekselderij ca.
3 minuten fruiten.
Gehakt toevoegen en in ca.
5 minuten rul bakken.
Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus.
Champignons toevoegen en ca.
5 minuten meebakken.
Tomatensaus toevoegen en ca.
3 minuten meewarmen.
Spaghetti serveren met bolognesesaus.