Recept: Roodbaarsfilet met mediterane saus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
35 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
4 eetlepels olijfolie
750 g aardappelpartjes (zak 450 g)
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
zout
peper
1 eetlepel citroensap
1 zak Italiaanse groentemix (250 g)
1 flesje mediterranean olijvensaus (180 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.

  2. Tomaatjes wassen en halveren.

  3. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten.

  4. Aardappelpartjes toevoegen en ca.

  5. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca.

  6. 5 minuten bakken.

  7. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie.

  8. Vis in midden van oven in ca.

  9. 10 minuten gaar bakken.

  10. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca.

  11. 5 minuten meebakken.

  12. Op smaak brengen met zout en peper.

  13. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.