Recept: Gevulde pasta met kaas-bosuisaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 pakken cappalletti con prosciutto crudo (gevulde pasta 250 g)
3 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
2 cups kaassaus (4 formaggisaus 200 g)
3 bosuitjes
5 tomaten
4 eetlepels balsamicodressing
3 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
2 cups kaassaus (4 formaggisaus 200 g)
3 bosuitjes
5 tomaten
4 eetlepels balsamicodressing
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Knoflook pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Knoflook ca.
3 minuten zachtjes bakken.
Kaassaus toevoegen en verwarmen.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing.
Pasta afgieten.
Kaassaus en bosui door pasta scheppen.
Serveren met tomatensalade.