Recept: Tagliatelle met zalmroomsaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingredi├źnten

400 g tweekleuren tagliatelle
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
1 pakje verse roomkaas met peper (150 g)
1/2 citroen
1 pakje zalmsnippers (200 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan ruim water aan kook brengen.

  2. Pasta toevoegen en in ca.

  3. 7 minuten beetgaar koken.

  4. Intussen broccoli in ca.

  5. 5 minuten beetgaar koken.

  6. In pan roomkaas op laag vuur laten smelten.

  7. Citroen schoonboenen en schil boven roomkaas raspen.

  8. Citroen uitpersen.

  9. Zalmsnippers, 2 eetlepels sap met 2 eetlepels water door roomkaas roeren en saus nog ca.

  10. 1 minuut doorwarmen.

  11. Tagliatelle en broccoli afgieten en op borden scheppen.

  12. Zalmsaus over tagliatelle scheppen.