Recept: Tagliatelle met zalmroomsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g tweekleuren tagliatelle
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
1 pakje verse roomkaas met peper (150 g)
1/2 citroen
1 pakje zalmsnippers (200 g)
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
1 pakje verse roomkaas met peper (150 g)
1/2 citroen
1 pakje zalmsnippers (200 g)
Bereidingswijze van het recept
In pan ruim water aan kook brengen.
Pasta toevoegen en in ca.
7 minuten beetgaar koken.
Intussen broccoli in ca.
5 minuten beetgaar koken.
In pan roomkaas op laag vuur laten smelten.
Citroen schoonboenen en schil boven roomkaas raspen.
Citroen uitpersen.
Zalmsnippers, 2 eetlepels sap met 2 eetlepels water door roomkaas roeren en saus nog ca.
1 minuut doorwarmen.
Tagliatelle en broccoli afgieten en op borden scheppen.
Zalmsaus over tagliatelle scheppen.