Recept: Tortelloni met basilicumolie
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 cherrytomaatjes
1 zakje verse basilicum (15 g)
2 eetlepels olijfolie
4 tortelloni con formaggio e nocci (pak 250 g)
1 zakje verse basilicum (15 g)
2 eetlepels olijfolie
4 tortelloni con formaggio e nocci (pak 250 g)
Bereidingswijze van het recept
In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen.
Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen.
Basilicumblaadjes van steeltjes halen.
In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken.
Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven.
Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren.
In pan met water tortelloni in ca.
4 minuten beetgaar koken en afgieten.
Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen.
Olie erover sprenkelen.