Recept: Tarwerisotto met zeebanket

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

50 g boter of margarine
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
300 g ebly (pak 500 g)
1 visbouillontablet
1 bakje fruits de mer (vis, 150 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten.

  2. Groenten ca.

  3. 2 minuten fruiten.

  4. Ebly toevoegen en ca.

  5. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen.

  6. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet.

  7. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen.

  8. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen.

  9. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca.

  10. 3 minuten meeverwarmen.

  11. Rest van boter door risotto roeren.

  12. Eventueel op smaak brengen met zout en peper.

  13. Lekker met groene salade.