Recept: Pizza met kastanjechampignons
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 pizza margherita (2 stuks, 510 g)
1 pot gesneden bladspinazie (330 g)
1 bak kastanjechampignons (250 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
versgemalen peper
1 pot gesneden bladspinazie (330 g)
1 bak kastanjechampignons (250 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Pizza's op bakplaten leggen.
Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken.
Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In koekenpan olijfolie verhitten.
Ui en kastanjechampignons ca.
5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen.
Mengsel over pizza's verdelen.
Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza's verdelen.
Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen.
Pizza's bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.