Recept: Californisch Rundvlees
Meer recepten in de categorie:
BBQ & Grill, GerechtenBBQ & Grill, Spies & spit1
Hoofdgerechten, Vlees
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 min./braadtijd - 1 tot 1 1/2 uur/ Marinade 8 uurAantal personen:
6Ingrediënten
1kg opgerold rundvlees
1 kop sinaasappelsap
1 kop tomatesap
4 eetlepels olie
1 teen knoflook
2 theelepels zout
1 theelepelpeper
1 theelepel chilipoeder
tijm
1 kop sinaasappelsap
1 kop tomatesap
4 eetlepels olie
1 teen knoflook
2 theelepels zout
1 theelepelpeper
1 theelepel chilipoeder
tijm
Bereidingswijze van het recept
Zet het vlees een hele nacht in een marinade van sinaasappelsap, tomatesap,olie,uitgeperste knoflook,peper,zout,chilipoeder en tijm.
Laat het de volgende dag uitdruipen en steek het aan uw draaispit, waar het al naar uw wensen van gaarheid,zo'n 1 1/2 tot 2 uur bij niet te grote hitte moet grillen.
Laat op een warme plek 10 minuten staan alvorens het aan te snijden en snij er dan dunne plakken van.
Dien op met een sausje naar keuze of met de marinade,die u bindt met wat meel,opgelost in wat bouillon,en dan even laat doorkoken.
Serveer met droge witte rijst en gemengde salade.