Recept: Pasta met verse zalm

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

400 g tagliatelle (zak 500 g)
600 g broccoli
100 g boter
2 eetlepels citroensap
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 schaaltjes zalmmoten (240 g)
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.

  3. Stelen in stukken snijden.

  4. Broccoli in ca.

  5. 8 minuten beetgaar koken.

  6. In magnetron boter afgedekt in ca.

  7. 2 minuten smelten op vol vermogen (700 Watt).

  8. Citroensap en pijnboompitten toevoegen en geheel 1 minuut op vol vermogen afgedekt verhitten.

  9. Zalm bestrooien met zout en peper.

  10. Zalm toevoegen aan boter en geheel afgedekt in ca.

  11. 6 minuten op vol vermogen gaar laten worden.

  12. Pasta over 4 borden verdelen.

  13. Zalmmoten erop leggen en saus erover gieten.

  14. Serveren met broccoli.