Recept: Italiaanse krieltjes met tomatensalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 trostomaten
3 eetlepels slafris naturel (fles 400 ml)
1 goudsalami (250 g)
7 eetlepels olijfolie
2 zakken minikrieltjes (450 g)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
3 eetlepel rode pesto
zout
peper
3 eetlepels slafris naturel (fles 400 ml)
1 goudsalami (250 g)
7 eetlepels olijfolie
2 zakken minikrieltjes (450 g)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
3 eetlepel rode pesto
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Tomaten wassen en in partjes snijden.
Dressing door tomaten mengen.
Salami in stukjes snijden.
In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
Laatste 3 minuten groentemix meebakken.
Salami en pesto toevoegen en nog ca.
2 minuten meeverwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Direct serveren met tomatensalade.